Wij zien de wereld van accountancy en belastingadvies in hoog tempo veranderen. Door een versnelling in kennisdeling, automatisering en internationalisering. Dit biedt allerlei kansen en mogelijkheden voor onze cliënten en voor ons als adviseur.

‘Het beste resultaat voor de cliënt’ is ons criterium. Dit betekent dat we voor iedere cliënt de beste mensen in de boardroom laten plaatsnemen. Voor accountancy en belastingadvies is deze expertise vaak in huis aanwezig. En als dit niet het geval is en het om andere expertisegebieden gaat, komen deze specialisten uit ons eigen netwerk of uit het netwerk van de cliënt. We zien uit naar een inspirerende samenwerking. U bent altijd van harte welkom bij ons in de boardroom!

Peter Hofman en Léon Hoeksema

Overleg

Financiële expertise toegankelijk gemaakt

Financial Boardroom Amsterdam combineert de financiële vaardigheden van accountants en de oplossingsgerichtheid van fiscalisten, met de digitale vooruitstrevendheid die deze tijd vraagt. Dat resulteert in een creatieve mix van degelijkheid en deskundigheid voor onze cliënten.

Financial Boardroom Amsterdam geeft elke cliënt op ieder moment en overal ter wereld inzage in zijn financiële stand van zaken. Daarnaast brengen we altijd de juiste kennis aan tafel. De internationale know-how waar ondernemers en vermogende families op dat moment behoefte aan hebben. Hoogwaardig advies door toegankelijke adviseurs. Het resultaat: oplossingen op maat voor elke cliënt.

Bekijk onze services
VERTROUWDE SPARRINGPARTNER

We leggen graag een solide financiële basis voor goed gefundeerde en vaak verrassende adviezen en oplossingen. Want we gaan verder dan de primaire vraag. We denken voortdurend mee in het belang van onze cliënten. Individueel en op maat. Met diepe én brede kennis van ons vak in combinatie met een empathische verdieping in de persoonlijke situatie van hun familie of bedrijf.

TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSINGEN

Financial Boardroom Amsterdam geeft elke cliënt op ieder moment en overal ter wereld inzage in zijn financiële stand van zaken. Doordat we real-time de administraties verwerken van onze cliënten, kunnen wij ons voortdurend richten op de kerntaak van een accountant; een vertrouwde financiële sparringpartner voor de cliënt zijn. Onze fiscalisten bouwen met deze actuele kennis aan toekomstbestendige oplossingen voor ondernemers en vermogende families.

HOOGWAARDIG ADVIES

Financial Boardroom Amsterdam combineert de financiële vaardigheden van accountants en de oplossingsgerichtheid van fiscalisten, met de digitale vooruitstrevendheid die deze tijd vraagt. Dat resulteert in een creatieve mix van degelijkheid en deskundigheid voor onze cliënten. Het comfortabele gevoel altijd compliant te zijn.

Waarom kiezen voor Financial Boardroom Amsterdam?

  Hoogwaardige advisering
  Internationale oplossingen
  Brede en diepgaande fiscale kennis op het gebied van vermogende families en (internationale) ondernemingen
  Uw eigen financiële boardroom in Amsterdam, met toegang tot een toegewijde CFO en andere experts


Gecombineerd met:

  Full-service kantoor
  One-stop-shop
  Volledig compliant
  Digitaal vooruitstrevend
  Real-time inzicht in uw financiële dataBekijk onze services
Kantoor

Een financieel expert met empathie is de zeldzame soort die wij graag koesteren

Financial Boardroom Amsterdam

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat Financial Boardroom Amsterdam voor u kan betekenen