Wie vermogend is, voelt verantwoordelijkheid

Financial Boardroom Amsterdam helpt u om uw vermogen te structuren, te onderhouden en door te geven aan de volgende generatie.

Voor iedereen met een substantieel vermogen
Een persoonlijke vertrouwensrelatie als vertrekpunt
Uw klankbord voor persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke vraagstukken
Uw doelen in kaart gebracht
Altijd een oplossing op maat

Maak een afspraak

Uw vermogen
fiscaal optimaal structureren

Adequaat inspelen op veranderingen in uw privésituatie of de belastingwetgeving? We helpen u om uw vermogen optimaal te structureren, voor de korte én de lange termijn. Daarbij mag u rekenen op fiscale en juridische degelijkheid. Onduidelijkheden stemmen we af met de Belastingdienst, indien gewenst onder een convenant horizontaal toezicht.

Uw vermogen
beschermen

Een familievermogen beheren is geen sine cure. Hoe beschermt u uw kapitaal, bijvoorbeeld tegen onnodige belastingdruk, spilzucht binnen de familie en hoe tegen nieuwsgierige buitenstaanders? Onze specialisten begeleiden u met gedegen advies en staan u op structurele basis professioneel bij.

Uw vermogen
doorgeven

Samen met u vinden we de beste manier om het familiekapitaal door te geven. Wilt u uw kinderen naast uw vermogen ook de wijsheid meegeven om het geld goed te kunnen beheren? We helpen u om hen op het juiste moment en op de juiste manier te betrekken. Met een passend scenario dat rekening houdt met de zakelijke, juridische én emotionele aspecten van vermogensoverdracht.

Uw wensen, ons uitgangspunt

Wat vindt u belangrijk? Dat is voor ons de basis. We leren u kennen, analyseren uw financiële situatie, stellen scherp op uw wensen en verbinden u met precies de juiste mix van specialisten. Dat laatste doen we in de vorm van een boardroom: een speciaal voor u geselecteerd multidisciplinair team dat u helpt om uw doelen te behalen.

Ontdek wat een boardroom u kan brengen

Uw privéadministratie in goede handen

Goede beslissingen beginnen bij een stevige basis. Onze specialisten nemen u de zorg om uw administratie volledig uit handen. We werken met moderne software en bij voorkeur met gedeelde dossiers. Uiteraard is al uw data goed versleuteld. Zo heeft u de rust dat uw boeken altijd strak op orde zijn, dat u volledig compliant bent met alle wet- en regelgeving en dat u altijd actueel inzicht heeft in uw vermogen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We gaan met plezier vrijblijvend met u in gesprek.

Maak een afspraak