Wij maken financiële zaken heel persoonlijk

De kern van Financial Boardroom Amsterdam wordt gevormd door een groep ervaren en hoogopgeleide mannen en vrouwen die u graag adviseren. Met een scherpe en optimistische kijk op de wereld, staan zij klaar om u te helpen met uw financiële zaken. Op een persoonlijke en professionele manier. Wij stellen onze mensen dan ook graag aan u voor.

Peter
Peter HofmanPartner / fiscalist

Peter is een enthousiaste vakman die zich naar zijn cliënten committeert om in iedere situatie een pragmatische oplossing te vinden die past bij de wensen van de klant en die is gegrond op een gedegen fiscale

Leon
Léon HoeksemaPartner / accountant

Léon heeft altijd het beste voor met zijn klanten, het geeft hem een heel goed gevoel als hij iemand verder heeft kunnen helpen. Van hem kun je een hoge mate van betrokkenheid verwachten.

Bert
Bert WiedijkHoofd Aangiftepraktijk

Bert heeft ruime ervaring als belastingadviseur, financieel planner en estate planner bij een internationale Family Office.

Jasper
Jasper BiermanSenior fiscalist

Jasper heeft veel multinationals geadviseerd over met name het internationale belastingrecht en de Nederlandse vennootschapsbelasting.

Reinier
Reinier van MeerbekeAccountant

Reinier vindt het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met zijn klanten en een trusted advisor voor hen te worden die hen adviseert op het gebied van accountancy.

Arco
Arco de VriesFiscalist

Arco heeft zich ontwikkeld tot een fiscalist met een sterke focus op estate planning. Door zijn notariële achtergrond weet hij de weg te vinden in het adviseren over vermogensoverdracht, vermogensstructurering, huwelijkse voorwaarden en (levens)testamenten.

Hester
Hester BeekAangiftemedewerker

Hester is gedreven om een kwalitatief goede aangifte op te stellen waarbij zij de belangen van haar cliënten niet uit het oog verliest.

Martijn
Martijn RamaekersFiscalist

Martijn adviseert bij veel voorkomende fiscale werkzaamheden, met name op het gebied van fiscaal (her)structuringen, internationaal belastingrecht, estate planning en vastgoed.

Titian
Titian SchiopuAssistent accountant

Titian fungeert als sparringpartner voor zowel de klanten die hij bedient en de collega’s waar hij nauw mee samenwerkt.

Elyze
Elyze KottemanAangiftemedewerker

Elyze’s doel is goede aangiftes opstellen waardoor haar cliënten volledig compliant zijn. Daarnaast signaleert zij mogelijkheden om het vermogen en het inkomen fiscaal optimaal en in lijn met de wensen van de klant te structureren.

Thom
Thom VoornAangiftemedewerker

Thom ontzorgt zijn cliënt zodat die zich kan focussen op zaken die hem of haar energie opleveren.

Tim
Tim van der WerffIT & Security officer

Tim heeft meer dan 5 jaar ervaring met Apple, Linux en (virtuele) hosting. Hij begeeft zich daarnaast met eenvoud door de diverse besturingssystemen. Zijn focus ligt op de beveiligingsaspecten van diverse IT-toepassingen.

Laura
Laura Reemst Financieel medewerker

Laura heeft een brede ervaring op diverse financiële administraties zowel logistiek-, internationaal- als vastgoedadministraties.

Marita
Marita Pol-BakkerFinancieel Medewerker

Na een jaar in de hospitality branche te hebben gewerkt, kwam de kans voorbij om bij Financial Boardroom Amsterdam aan de slag te gaan. De combinatie van de diversiteit aan klanten met verschillende boekhoudingen maakt dit een geweldige werkplek.

Loic
Loïc WeissglasAangiftemedewerker / Werkstudent

Fiscale vraagstukken vereisen geheel en al maatwerk. Elke casus is uniek, de zoektocht naar een perfecte oplossing maakt het vak voor Loïc fascinerend

Mark
Mark UriotManagement Assistent

Mark zijn enthousiasme in combinatie met gedrevenheid dragen er aan bij dat het management zich optimaal op de cliënten en op de organisatie kan richten.

Robin
Robin van AsOffice Manager

Het klantencontact in combinatie met de collegiale sfeer maakt haar iedere dag enthousiast om alles tot in de puntjes te organiseren.

Financial Boardroom Amsterdam brengt de adviseurs van uw financiële toekomst aan één tafel. Zowel online als op locatie. Bij ons hebt u altijd te maken met een vaste adviseur of team van adviseurs die is ingevoerd in uw financiële dossier.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, u krijgt altijd toegang tot een professional die precies weet hoe uw financiële situatie in elkaar zit.

VEILIG

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden opgeslagen door middel van moderne en veilige encryptie en laten deze regelmatig testen.

BETROUWBAAR

Onze adviseurs beschikken over de juiste opleidingen en ervaringen en zijn altijd op de hoogte van de laatste wet en regelgeving.

Belastingadviseurs & accountants aan één tafel

Wij bespreken graag wat Financial Boardroom Amsterdam voor u kan betekenen.