Authentieke, hoogopgeleide mensen die u met plezier adviseren

Maak kennis met de professionals van Financial Boardroom Amsterdam. Met een scherpe en optimistische kijk op de wereld staan we klaar om u te helpen. Op een persoonlijke en professionele manier.

Peter Hofman

Partner /
Fiscalist

Peter adviseert al jaren vermogende families en ondernemingen. Enthousiast en empathisch maakt hij u wegwijs in het woud van fiscale regels. Daarbij kijkt hij graag over de grenzen van zijn vak. Dat maakt zijn oplossingen gefundeerd, pragmatisch én verrassend. Ook een fysieke uitdaging gaat Peter niet uit de weg: met zijn vader reed hij de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee.

Léon Hoeksema

Partner /
Accountant

Léon geeft u de aandacht die u verdient en rust niet voor hij de allerbeste oplossing voor u heeft gevonden. Een brede trackrecord in de accountancy combineert hij met een sterke passie voor IT. Daardoor mag u bij Financial Boardroom Amsterdam rekenen op strakke processen en de nieuwste tools. Léon gaat graag met zijn gezin en eigen zeilboot de zee op.

Bert Wiedijk

Fiscalist /
hoofd aangiftepraktijk

Bert kent de Belastingdienst van binnen en van buiten én werkte ruim 25 jaar voor de Anthos Family Office. Een doorgewinterde vakman die de regels tot in de finesses kent en nog elke dag onverminderd enthousiast creatieve oplossingen vindt voor zijn cliënten. Samen met zijn vrouw reist hij graag, onder meer naar India.

Jean Pierre Viergever

Fiscalist

Jean Pierre kijkt graag met een scherp oog naar de fiscale uitdagingen en verplichtingen van zijn (inter)nationale cliënten. Hij heeft ruime ervaring binnen de fiscale rechtspraktijk, opgedaan bij Big Four-kantoren en een boutiquekantoor. In nauwe relatie met zijn cliënt werkt hij graag aan praktische oplossingen, waarbij hij altijd rekening houdt met alle belanghebbenden. In zijn vrije tijd geniet hij van cultuur & natuur.

Reinier van Meerbeke

Accountant

Reinier kan bogen op een ruime ervaring in het vak. Als accountant bij PwC verzorgde hij ruim een decennium jaarrekeningcontroles voor een breed internationaal cliëntenportfolio. En als manager transaction services bij Deloitte begeleidde hij menig financial due dilligence-traject. Die kennis zet hij graag voor u in. In het weekend staat Reinier zijn mannetje op het veld bij Alliance.

Arco de Vries

Fiscalist

Arco is een vakman met een gedegen notariële achtergrond. Hij vindt: doe het goed of doe het niet. Daardoor mag u rekenen op scherp advies over vermogensoverdracht en -structurering, huwelijkse voorwaarden en (levens)testamenten. Afhankelijk van het seizoen vindt u Arco in zijn vrije tijd in een roei-, zeil- of motorboot, op de schaatsen of in de keuken.

Martijn Ramaekers

Fiscalist

Martijn adviseert op het gebied van fiscale (her)structuringen, internationaal belastingrecht, estate planning en vastgoed. Ambitieus als hij is, volgde hij naast zijn werk de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Zijn ontspanning vindt Martijn op muziekfestivals en samen met zijn vrouw en dochter.

Ambitieus talent?

Neem contact met ons op

Bij Financial Boardroom Amsterdam zijn we altijd op zoek naar fris talent. Voel je je thuis tussen deze mensen? Stuur ons je open sollicitatie of bekijk onze vacatures.

Elyze Kotteman

Fiscalist

Verzorgt Elyze uw aangifte? Dan weet u zeker dat deze in goede handen is. Helemaal in lijn met uw wensen signaleert ze slimme mogelijkheden om uw vermogen en inkomen fiscaal optimaal te structureren. Elyzes creativiteit komt naast in haar werk tot uiting in haar passie voor mode en interieur.

Donovan Ester

Fiscalist

Bent u op zoek naar de optimale fiscale structuur voor uw internationale onderneming? Als rechtgeaarde Rotterdammer stroopt Donovan met plezier de mouwen op om de puzzel voor u op te lossen. Passend en elegant, want de fijne kneepjes van het vak leerde hij al tijdens zijn studie bij EY en HLB Den Hartog. In zijn vrije tijd onderneemt hij door te bouwen aan zijn eigen digitale platform voor Craftsome en droomt hij van een wereldreis met zijn vriendin.

Pascal Olthoff

Fiscalist

Pascal is niet alleen uitermate competent, maar ook zeer gepassioneerd: van het verzorgen van fiscale aangiften krijgt hij bergen energie. Die kan hij gelukkig kwijt in de sportschool, waar hij zich regelmatig helemaal uitleeft met boksen of fitnessen. Heeft hij daarna nog energie over? Dan begeeft dit rasechte gezelligheidsdier zich graag onder de mensen. Ziet hij ergens een microfoon? Dan laat hij die kans niet aan zich voorbijgaan.

Imola van den Beuken

Fiscalist

Imola ziet fiscale vraagstukken als boeiende puzzels, die haar uitdagen en een beroep doen op creatief denkwerk. Vanuit dat denkframe verzorgt ze bij Financial Boardroom Amsterdam met volle scherpte de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor cliënten. Imola mag graag hockeyen, koken, tijd doorbrengen met vrienden en reizen. Ze trok na haar studie Fiscaal recht eerst 6 maanden door Australië.

Thirza van Loon

Fiscalist

Zo leergierig als Thirza is, heeft zij naast haar master fiscaal recht een master arbeidsrecht behaald. Ze beleeft veel plezier aan het uitzoeken en begrijpelijk uitleggen van fiscale vraagstukken. In haar vrije tijd is Thirza op het handbalveld te vinden.

Frédérique Hoareau

Fiscalist

Frédérique koos na haar bachelor Fiscaal Recht ervoor om niet direct naar een master in te stromen, maar eerst eens wat ervaring op te doen. Bij ons dompelt zij zich nu onder in de praktijk van het fiscaal recht. Met glinsterende ogen, want dit is een vak waarin altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ze bruist van de energie en heeft een zeer brede interesse, die loopt van boksen en zeilen via yoga naar lezen en muziek.

Titian Schiopu

Assistent-accountant

Titian startte zijn carrière in de controlepraktijk. Bij ons kantoor verbreedt hij zijn kennis door zijn focus te leggen op consultancy en de samenstelpraktijk. Niets geeft hem meer voldoening dan het meedenken met complexe vraagstukken. En als dat leidt tot een oplossing die u tevreden stemt, stapt Titian ’s avonds tevreden op de motor naar huis.

Mariska Spaarkogel

Assistent-accountant

Mariska is een denker én een doener. Met haar achtergrond in bedrijfseconomie denkt ze enthousiast mee over de groei van uw onderneming. Bovendien heeft ze een passie voor technologie, in het bijzonder oplossingen om efficiënter te werken. Ze is dus bij ons bijzonder op haar plek. Ze weet van aanpakken, ook naast haar werk: Mariska volgt de master Accountancy & Control aan de UvA en daarnaast maakt ze graag tijd om op pad te gaan met vrienden.

Niels van de Putte

Assistent-accountant

Niels ontdekte het boekhouden al op de middelbare school, tijdens een boekhoudcursus. Dat hij het leuk vond en er goed in was, maakte Niels tijdens zijn studie bedrijfskunde de aangewezen persoon om zijn kennis over te dragen aan eerstejaars studenten. En dat hij zijn kennis en ervaring inmiddels kan inzetten voor u, zorgt dat hij elke dag vrolijk uit zijn bed stapt. Ontspannen doet Niels graag in een mooi restaurant, op reis of op de tennisbaan.

Laura Reemst

Financieel medewerker

Laura heeft een grote liefde voor cijfers. Niet verwonderlijk dus dat ze inmiddels ruime ervaring heeft met financiële administraties, onder meer voor bedrijven in de logistiek en het vastgoed. Laura gaat 's zomers graag varen en is regelmatig te vinden in het zwembad of de sportschool.

Marita Pol-Bakker

Financieel medewerker

Marita werkte 30 jaar in het familiebedrijf. Als financieel manager verzorgde ze de volledige boekhouding, de personeelszaken én de belastingzaken. Bij ons werkt Marita voor verschillende cliënten met elk hun eigen boekhouding. Die afwisseling vindt ze geweldig. Marita trekt er graag op uit met haar gezin. Bijvoorbeeld om op de bonnefooi een land of streek te ontdekken.

Sandra Spiekerman

Managementassistente

Sandra signaleert direct waar ze actie moet ondernemen om de MT-leden van Financial Boardroom Amsterdam te ondersteunen en te ontzorgen. Daarbij werkt haar achtergrond in marketing en communicatie als een stevige plus. Sandra houdt van aanpakken en regelwerk, maar is bovenal een ‘mensenmens’. Ze pakt in haar vrije uurtjes graag de racefiets, en geniet van haar twee kinderen en gezelligheid met vrienden.

Robin van As

Managementassistente

Robin organiseert alles tot in de puntjes. Bij ons kantoor geniet ze het meest van het contact met cliënten en van de collegiale sfeer. Naast om een kop koffie of een afspraak kunt u Robin alles vragen over de trampolinesport. Ze traint namelijk de selectie van SV Omnia 2000.

Zuzana Mesarcikova

Financieel medewerker

Snel verbanden leggen, trends herkennen en bepalende factoren onderscheiden. Als Zuzana naar cijfers kijkt, ziet zij het verhaal dat deze vertellen. Ze levert werk dat klopt tot ver achter de komma en kiest bovendien een efficiënte, gestructureerde route. Daardoor houdt ze tijd over. Bijvoorbeeld voor mooie boswandelingen.

Aimy Eggenhuizen

Office Manager

Aimy is opgeleid tot gastvrouw en werkte jaren in de hotellerie. Dat ze nu HBO Bedrijfskunde studeert, maakt haar perfect voor ons kantoor. Ook is ze gediplomeerd kok en vindt ze niets spannender dan nieuwe smaken, eetculturen en restaurants ontdekken. In haar eigen keuken haalt ze nog regelmatig haar messen uit het vet. Dankzij haar indrukwekkende kookboekencollectie - ze heeft maar liefst 37 exemplaren – zit Aimy nooit verlegen om inspiratie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We gaan met plezier vrijblijvend met u in gesprek.

Maak een afspraak