Léon Hoeksema

Partner / accountant

Leon

Education

Accountancy post-graduate aan de Hogeschool van Amsterdam en propedeuse Informatica en Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Experience

Léon is een financieel specialist en heeft ruime ervaring op alle terreinen van accountancy: financiële administratie, controle en financieel management. Léon werkt voor nationale en internationale ondernemingen en vermogende families. Léon blinkt mede dankzij zijn affiniteit met IT uit in het optimaliseren en monitoren van uw administratieve processen, managementrapportages en rapportageverplichtingen aan partijen als de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, DNB en de AFM.

Léon heeft brede en diepgaande ervaring als accountant opgedaan bij EY en DB&C. Zijn klanten bestaan uit vastgoedbeleggers/-ondernemingen, vermogensbeheerders, (internationale) industrie, herverzekering, groothandel, internationale start-ups, DGA adviseurs en enkele lokale ondernemingen.

In 2011 is Léon gecertificeerd accountant geworden (AA, NBA lidnummer is 10595).

Drive

Léon heeft altijd het beste voor met zijn klanten, het geeft hem een heel goed gevoel als hij iemand verder heeft kunnen helpen. Van hem kun je een hoge mate van betrokkenheid verwachten.

Personal Note

Léon gaat graag met zijn gezin en eigen zeilboot de zee op.

Terug naar het team

Belastingadviseurs & accountants aan één tafel

Wij bespreken graag wat Financial Boardroom Amsterdam voor u kan betekenen.