Reinier van Meerbeke

Accountant

Reinier

Education

Accountancy aan de Hanze Hogeschool van Groningen, Master Accountancy & Control en postmaster opleiding tot Register accountant (RA) aan de Universiteit van Amsterdam.

Experience

Reinier is 10 jaar in dienst geweest als accountant bij PwC waar hij jaarrekeningcontroles uitvoerde voor zowel nationale als internationale klanten. Reinier zijn klanten varieerden van in Amerika beurgenoteerde ondernemingen tot MKB klanten met een rapporteringsverplichting aan een buitenlandse moedermaatschappij. De meeste klanten waren handelsondernemingen in consumer products, maar ook productiebedrijven en software ontwikkeling behoorden tot zijn klantenpakket. Daarna heeft Reinier 3 jaar als transaction services manager bij Deloitte gewerkt waar hij veel ervaring heeft opgedaan in financial due diligence trajecten. Bij Financial Boardroom Amsterdam zet Reinier zijn ruime ervaring en expertise in voor nationale en internationale cliënten.

Drive

Reinier vindt het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met zijn klanten en een trusted advisor voor hen te worden die hen adviseert op het gebied van accountancy.

Personal Note

Reinier heeft twee kinderen en woont samen met zijn vriendin in Amsterdam. In het weekeinde gaat hij graag met de kinderen een park in om samen te voetballen en speelt hij hockey bij Pinoké.

Terug naar het team

Belastingadviseurs & accountants aan één tafel

Wij bespreken graag wat Financial Boardroom Amsterdam voor u kan betekenen.