Werken bij Financial Boardroom Amsterdam

Bij Financial Boardroom Amsterdam stimuleren wij jou om jezelf constant te ontwikkelen. Ontwikkeling is cruciaal om een hoogwaardige professional te worden en te blijven. Jij biedt als hoogwaardige professional onze klanten een hoogwaardige dienstverlening. En dat is voor ons elke dag de essentie.

Investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling

De ontwikkeling van onze medewerkers monitoren wij met de Performance Navigator. Dit is een ontwikkelprogramma dat de competenties en verantwoordelijkheden definieert bij iedere functie binnen de organisatie.

We benoemen drie domeinen die wij belangrijk vinden bij Financial Boardroom Amsterdam.

 • Vernieuwend vakmanschap
 • Klantgerichte impact
 • Procesmatig samenwerken

Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid. Learning on the job is de beste manier een vak onder de knie te krijgen. Je krijgt hierbij ondersteuning van je collega's en leidinggevenden, een mentor en desgewenst een externe coach. Doordat je tweemaal per jaar wordt geëvalueerd, kun je jouw carrièrepad scherpstellen en monitoren zodat je jouw doelen bereikt.

Working Abroad Together: experts exchange network

Samen met bevriende internationale kantoren waarmee we veel samenwerken, hebben we een uitwisselingsprogramma opgezet: Working Abroad Together.

Dit is de ideale manier om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen in een internationale omgeving. Je blijft hoofdzakelijk 'remote' werken voor Financial Boardroom Amsterdam. Je houdt dus binding met je eigen collega's en klanten. Tegelijkertijd doe je ervaring op met internationale collega's, wissel je kennis uit en bouw je je eigen netwerk en het netwerk van Financial Boardroom Amsterdam uit.

Wij hebben inmiddels exchangeplaatsen in:

 • Curaçao
 • New York City
 • Parijs
 • Singapore
 • Valencia
 • Washington DC
 • Zürich

Vakorganisaties

Ons kantoor en onze mensen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties. Binnen deze beroepsorganisaties volg je opleidingen. We stimuleren niet alleen de vaktechnische opleidingen te volgen, maar om vooral ook opleidingen te volgen die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

 • Fiscalisten zijn lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).
 • Accountants zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).
 • Fiscalisten/aangiftemedewerkers zijn lid van het Register Belastingadviseurs (RB).

Vaktechniek

Vaktechniek blijft de basis van een goede professional. Hierin wordt blijvend geïnvesteerd: zowel door het kantoor als door onze professionals. Kennisdelen is wat ons betreft key: van kennis delen leert iedereen en ieder idee en advies wordt (nog) beter.

 • Een aantal van onze fiscalisten publiceert regelmatig in vakbladen.
 • Een aantal fiscalisten geeft regelmatig een cursus aan vakbroeders of aan andere professionals, zoals notarissen en vermogensbeheerders.
 • De accountants hebben een tweewekelijks VTO waarin de meest recente ontwikkelingen aan de orde komen.
 • Alle professionals hebben toegang tot relevante vakbladen en kennisdatabanken.
 • Alle professionals hebben toegang tot opleidingen, zowel binnen hun beroepsorganisaties, als daarbuiten.

Onderscheidende arbeidsvoorwaarden

Naast de mogelijkheden die wij bieden je eigen carrière sturing te geven, bieden we uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden. Een aantal onderscheidende voorwaarden willen we niet onbenoemd laten:

 • Hybride werken; werken waar je wil; op ons mooie kantoor in Amsterdam Zuid, thuis, in het Vondelpark of via het Working Abroad Together Network in een ander land.
 • Onze sabbaticalregeling, iedere drie jaar 2 maanden op reis. Want wij begrijpen dat je werk en privé wil combineren en dat je vrij wil zijn om een droomreis te maken.
 • Ook bieden wij je de mogelijkheid om naast de reguliere vakantiedagen additionele vrije dagen op te nemen in de vorm van onbetaald verlof.
 • Iedere medewerker van Financial Boardroom Amsterdam deelt mee in de winst. Deze winstdeling wordt ieder kwartaal uitgekeerd.

Maak kennis met Arco, Elyze en Niels in deze video.

Zij vertellen je hoe het is om te werken bij Financial Boardroom Amsterdam. Wij maken ook graag kennis met jou, tot snel in onze boardroom.

Openstaande vacatures

Accountant of Assistent-Accountant

Je brengt zeer vermogende families, familiebedrijven en (internationale) ondernemingen de luxe dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun financiële verplichtingen. Ze weten dat dit in goede handen is.

Lees verder

Financieel medewerker

De volledige boekhouding van A-Z kan verzorgen. Je verzorgt real time de administratie voor actieve ondernemingen, holdingvennootschappen en passieve beleggingsmaatschappijen en het opstellen en indienen van aangiften omzetbelasting.

Lees verder

Aangiftemedewerker

Naast het bieden van hoogwaardige fiscale advisering, zorgen wij dat cliënten volledig compliant zijn: zowel vanuit fiscaal oogpunt als op het gebied van accountancy. Als aangiftemedewerker heb je een belangrijke rol in het proces de cliënten volledig te ontzorgen.

Lees verder

Junior fiscalist

Samen met het fiscale team, adviseer je klanten op diverse gebieden, van internationale herstructureringen tot estate planning, en van privacystructuren tot familiefondsen.

Lees verder

Medior fiscalist

Samen met het fiscale team, adviseer je klanten op diverse gebieden, van internationale herstructureringen tot estate planning, en van privacystructuren tot familiefondsen.

Lees verder

Senior fiscalist

Samen met het fiscale team, adviseer je klanten op diverse gebieden, van internationale herstructureringen tot estate planning, en van privacystructuren tot familiefondsen.

Lees verder

Management assistent

Jij werkt als management assistent dedicated voor twee leden van het management. In de praktijk betekent dit dat je te maken hebt met complex agendabeheer. Je weet precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat elke meeting vlekkeloos verloopt. Oog voor detail is in jouw functie ook belangrijk.

Lees verder